Om Bristol Myers SquiBB

Vi arbejder sammen – for patienterne

Bristol Myers Squibb er en global biofarma virksomhed, og vi arbejder hver dag på at udvikle og levere innovativ medicin, der hjælper patienter med at overvinde alvorlige sygdomme.

Mennesker, patienter og videnskab

Hver dag arbejder vi, verden over, for patienter. Vi fokuserer på at hjælpe millioner af patienter inden for sygdomsområder som onkologi, hæmatologi, hjertekarsygdomme, autoimmune sygdomme og fibrose. Hver dag leverer vi livsvigtig medicin til mennesker over hele verden. Ambitionen er at skabe reelle forbedringer for de patienter, der har allermest behov.

Via vores Research & Development-afdeling har vi opbygget en bæredygtig pipeline af potentielle behandlinger. Samtidig indgår vi aktivt i partnerskaber, der giver os adgang til ekstern innovation, der kan forbedre og accelerere vores arbejde.

Vi er drevet af vores unikke biofarma-strategi, som går ud på at sammensætte og bruge den rækkevidde og de ressourcer, der findes hos et større medicinalfirma og den iværksætterånd, der findes hos en biotekvirksomhed. Vi arbejder hver dag på at levere innovative lægemidler til patienter med alvorlige og livstruende sygdomme.

Vores globale samfundsansvar

Som globale borgere arbejder vi bæredygtigt og ansvarligt. Gennem Bristol Myers Squibb Fonden fremmer vi lighed i sundhed, og vi stræber efter at forbedre sundheden hos befolkninger, der er uforholdsmæssigt hårdt ramt af alvorlige sygdomme og tilstande. Det giver nyt håb til nogle af verdens mest sårbare mennesker.

Som ansvarlige medborgere i et globalt fællesskab, vil vi fortsætte med at arbejde for at fremme den offentlige sundhed og leve op til vores mission om, at levere livsvigtig medicin til patienter verden over.

Om Bristol Myers Squibb Danmark

Bristol Myers Squibb er en førende global biofarma virksomhed og en af Danmarks største udenlandske investorer. Vi har de sidste par år investeret over 10 milliarder kroner i danske biotekvirksomheder og dansk forskning, som har til formål at hjælpe patienter med at overvinde alvorlige sygdomme såsom kræft, hjertekarsygdomme, autoimmune sygdomme og fibrose.

I 2016 indgik Bristol Myers Squibb Danmark et strategisk partnerskab med Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet om blandt andet uddannelse og forskning. Vi arbejder på at styrke relationerne mellem forskningsverdenen, universitetsverdenen og erhvervslivet, som sammen udgør et unikt økosystem.

En del af vækstteam for life science

Bristol Myers Squibb Danmark har været en del af regeringens vækstteam for life science og har været med til at drøfte, hvordan Danmark skaber yderligere vækst i den danske life science klynge.

Gennem vores massive investeringer i forskning, vores pipeline og strategiske partnerskaber, er det vores mål at forbedre behandlingsmulighederne for patienter med alvorlige sygdomme og utilstrækkelige behandlingsmuligheder.

Vil du vide mere om Bristol Myers Squibb?

Læs mere om Bristol Myers Squibbs internationale forskning og arbejde med at udvikle og levere medicin til behandling af alvorlige og livstruende sygdomme verden over.

Gå til vores globale website >