PODCAST

De største fejltagelser I kræftbehandlingens historie

Benny Vittrup

Benny Vittrup har været kræftlæge i 40 år, først med behandling af patienter med leukæmier og lymfomer og derefter patienter med kræft i lunge, bryst, tarm, lever og bugspytkirtel. Han har været hovedansvarlig for syv forsøgsbehandlinger med 800 patienter med regional kemoterapi, targeteret terapi og immunterapi og har over 100 internationale publikationer om bl.a. behandlingsregimer og bivirkninger til kemo- og targeteret terapi. Han har holdt over 250 foredrag og har ofte deltaget i mediernes formidling af kræftbehandling.

Der er forsøgt meget i behandlingen af kræft, og flere gange har videnskaben været på gyngende grund. I dag kan vi lære af det, men patienterne, der gennem tiden har lagt krop til, har betalt en høj pris. I dette afsnit gennemgår vi de mest epokegørende behandlinger, hvor videnskaben var på et skråplan.

Ved behandling af kræftsygdom kan der opstå bivirkninger. Er du patient eller pårørende så kan du henvende dig til din læge og høre mere om din behandling.

Udforsk

8 SEPT. 2021  -  16.32 MIN.

Verdens værste sygdom?

Denne episode handler om, hvordan vi opfatter kræft, og hvorfor sygdommen af mange betragtes som verdens værste sygdom. Hvorfor er vi så bange, og hvad har det betydet for den måde, politikerne håndterer
kræftbehandlingen?

Benny Vittrup

8. SEPT. 2021  -  24.46 MIN.

De største sejre i kræftbehandlingens historie

Lyt med, når vi sammen med overlæge Benny Vittrup dykker ned i kræftbehandlingens historie og gennemgår nogle af de største behandlingssucceser gennem tiden.

Benny Vittrup

podcast

Lyt til vores podcast-serie Sammen om kræft

I ’Sammen om kræft’ er vi i dialog med alle, der er med til at stå sammen om kræft. Lyt med, når vi blandt andre taler med læger og andre eksperter, der videregiver den nyeste viden på området.

Find vores podcastserier her >