PODCAST

Verdens værste sygdom?

Benny Vittrup

Benny Vittrup har været kræftlæge i 40 år, først med behandling af patienter med leukæmier og lymfomer og derefter patienter med kræft i lunge, bryst, tarm, lever og bugspytkirtel. Han har været hovedansvarlig for syv forsøgsbehandlinger med 800 patienter med regional kemoterapi, targeteret terapi og immunterapi og har over 100 internationale publikationer om bl.a. behandlingsregimer og bivirkninger til kemo- og targeteret terapi. Han har holdt over 250 foredrag og har ofte deltaget i mediernes formidling af kræftbehandling.

Kræft betragtes af mange som verdens værste sygdom. I dette afsnit kigger vi sammen med overlæge Benny Vittrup nærmere på, hvorfor vi er så bange for kræft, og hvordan sygdommen omtales i populærkulturen. Vi ser også på den politiske indsats mod sygdommen, og så spørger vi Benny Vittrup, hvad der kræves for at kunne kurere kræft.

Udforsk

8. SEPT. 2021  -  24.46 MIN.

De største sejre i kræftbehandlingens historie

Lyt med, når vi sammen med overlæge Benny Vittrup dykker ned i kræftbehandlingens historie og gennemgår nogle af de største behandlingssucceser gennem tiden.

Benny Vittrup

8 SEPT. 2021  -  21.51 MIN.

De største fejltagelser i kræftbehandlingens historie

I dette afsnit gennemgår vi nogle af de største fejltagelser i
kræftbehandlingens historie. Hvad har disse fejl betydet, og hvad kan vi lære af dem i dag? Det taler vi med overlæge Benny Vittrup om.

Benny Vittrup

podcast

Lyt til vores podcast-serie Sammen om kræft

I ’Sammen om kræft’ er vi i dialog med alle, der er med til at stå sammen om kræft. Lyt med, når vi blandt andre taler med læger og andre eksperter, der videregiver den nyeste viden på området.

Find vores podcastserier her >